BodyPositiven tarina

Tarina saa alkunsa siitä, kun pienellä Kainuun tytöllä oli haave, seurata äitinsä jalanjälkiä kohti hoitoalaa ja olla jollaintavoin ainakin hyvin ihmisläheisessä työssä. Ajatus tästä on vain vahvistunut mitä pidemmälle olen elämääni kulkenut ja opiskellut. Liikunta on aina ollut lähellä minua pienestä pitäen ja olen saanut sitä kautta valtavasti itsevarmuutta ja voimia arjen jaksamiseen. Haluaisin että jokainen meistä löytäisi oman mieluisan tavan liikkua ja huoltaa kehoa. Keho ja mieli kulkevat käsi kädessä, mikset huolehtisi niistä molemmista?

Lue lisää liikuntapalveluistani täältä

Lue lisää hierontapalveluistani täältä

Kuka minä olen?

Nimeni on Sanna ja olen -88 syntynyt Kainuun kasvatti. Nykyään vaikutan pääkaupunkiseudun alueella. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen ja olen aina tehnyt työni intohimolla ja vastuullisesti. Ihmisten kanssa työskentely, sekä kehon hyvinvointi-ja huolenpito on lähellä sydäntäni, joten on ollut luontevaa opiskella aloja jossa pääsen toteuttamaan tätä intohimoa. Harrastustaustani pitää nykyään sisällään tanssiminen ja kuntosalitreenit

Kokemus:

Asiakaspalvelu-ja hoitotyöstä kokemusta löytyy yli kymmenen vuoden takaa. Liikuntapuolella aloitin ohjaustyöt jo nuorena, noin 16-vuotiaana. Ohjasin aluksi useamman vuoden eri-ikäisten lasten ryhmiä, temppujumpista voimisteluryhmiin. Myöhemmällä iällä aloitin myös ohjaamaan aikuisten tanssi- ja ryhmäliikuntatunteja eri tasoisille liikkujille. Kokemustaustaa löytyy myös promoottorin töistä. Minulle on aina ollut luontevaa esilläoleminen ja erilaisiin työtehtäviin ja tapahtumiin heittäytyminen.

Koulutus:

v.2007, Lähihoitaja, sosiaali-ja terveysalan perustutkinto, 120ov, Mikkelin ammattiopisto

v.2013, Liikuntaneuvoja, liikunnanohjauksen perustutkinto, 120ov, Varalan Urheiluopisto

v.2019, Koulutettu hieroja, hierojan ammattitutkinto, Hierojakoulu Relaxi

Kurssit:

v.2003, SVOLI jumppakoulu-ohjaaja, 30h

v.2010, SVOLI ryhmäliikunnanohjaajan peruskurssi, 24h

v.2013, SVOLI ProFitness ohjaajan jatkokurssi, 30h

SPR Ensiapu 1 ja 2