Miksi liikkua ryhmässä?

  • Jos et ole tottunut treenaaja, niin ryhmäliikuntatunnit ovat hyvä tapa aloittaa liikunnallisuus, koska ei tarvitse miettiä itse liikkeitä tai toistomääriä.
  • Ryhmäläiset voivat tsempata toinen toisiaan
  • Mukava treenata porukalla, kuin yksin pusertaen.

Mitä tarjoan?

Tarjoan monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja tanssillisista tunneista lihaskuntotunteihin. Ohjaan erilaisia vauhdikkaita tunteja, kuten esimerkiksi aerobic-tai step tunteja, sekä tarpeenmukaan kehoa huoltavia tunteja, kuten venyttelyt ja liikkuvuus. Lihaskuntotuntien pitäminen on myös tuttua, esimerkiksi kuntopiirit.

Jos etsit rentoa ja hauskaa ohjelmaa juhliin tai polttareihin, niin suunnittelen teille mielelläni vauhdikkaan ja ikimuistoisen tunnin, tai jos työporukkanne kaipaa hektisen työarjen vastapainoksi rentoa kehonhuoltoa, niin olen mielelläni käytettävissänne. Tunnit ovat aina asiakkaansa näköisiä!

Tunnit tapahtuvat pääsääntöisesti oman kehon painoa käyttäen.

Haluan liikunnan ja liikkumisen avulla tuoda asiakkailleni fyysisesti-ja psyykkisesti hyvää oloa ja tunteen että ”minä pystyn mihin vain!”

Liikunnan tuottaman ilon ja onnistumisen kautta saamme voimavaroja omaan arkeen ja elämiseen. Pyrin ohjauksissani myös siihen että jokainen ikään-ja kokoon katsomatta innostuisi kauttani liikunnasta ja pystyisi myös heittäytymään ja jopa nauramaan välillä itselleen.

Minut voit tilata ohjaamaan ryhmäliikuntaa isompiin ja pienempiinkin tapahtumiin. Tässä muutamia esimerkkiohjauksia. (Hinnastoa pääset kurkkaamaan täältä)

  • Erilaiset tapahtumat
  • Ohjaukset liikuntakeskuksissa, HUOM! Erityisesti pystyn tekemään sairaslomatuurauksia nopeallakin varoitusajalla!
  • yksilöohjaukset
  • polttariryhmät

Kiinnostaisiko sinua tanssilliset tunnit? lue lisää täältä!

Ota minuun yhteyttä niin suunnittelemme sinun tarpeisiisi sopivan tunnin!